Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Kapten Kalsong och mobbarmaffians modiga motstÄndare" by Dav Pilkey ~ Book PDF Kindle ePub Free

Kapten Kalsong och mobbarmaffians modiga motstÄndare

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kapten Kalsong och mobbarmaffians modiga motstĂ„ndare
  • Author : Dav Pilkey
  • Release Date : January 01, 2012
  • Genre: Humor,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 96697 KB

Description

Bokserien "Kapten Kalsong" Àr en succé sedan starten för 20 Är sedan! SÄvÀl nybörjarlÀsarna som bokslukarna kastar sig över dessa skruvade, actionfyllda och lÀttlÀsta kapitelböcker - med sin mix av illustrerat Àventyr och glad dasshumor. LÀslust, sprÄkglÀdje och ett stort ordförrÄd till alla!

Följ med fem Ă„r tillbaka i tiden, och möt George och Harold som tvĂ„ helt vanliga förskoleklassare. NĂ€r de plĂ„gas av ett ovanligt elakt gĂ€ng mobbare finns ingen kapten Kalsong dĂ€r för att hjĂ€lpa dem, utan de mĂ„ste förlita sig pĂ„ sin egen list. Det Ă€r dĂ„ historiens kanske slugaste plan för att besegra mobbare tar form. Allt de behöver Ă€r nĂ„gra vĂ€nskapsband, en mystisk serietidning och ett par spökande byxor…

Om bara inte den ondskefulle professor Pruttenpl… nej förlĂ„t, TrĂ€ckentork, hade lagt sig i skulle planen ha gĂ„tt problemfritt. Nu ser det dessvĂ€rre ut som om allting Ă€r pĂ„ vĂ€g raka spĂ„ret mot Jordens undergĂ„ng.

Nionde fristĂ„ende boken om superhjĂ€lten Kapten Kalsong: skruvade och actionfyllda historier som ger lĂ€slust till alla!


Download Free Books "Kapten Kalsong och mobbarmaffians modiga motstÄndare" PDF ePub Kindle