Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Kapten Kalsong och drabbningen med de diaboliska dubbelgÄngarna" by Dav Pilkey # eBook PDF Kindle ePub Free

Kapten Kalsong och drabbningen med de diaboliska dubbelgÄngarna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kapten Kalsong och drabbningen med de diaboliska dubbelgĂ„ngarna
  • Author : Dav Pilkey
  • Release Date : January 01, 2006
  • Genre: Humor,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 62163 KB

Description

Bokserien "Kapten Kalsong" Àr en succé sedan starten 1997! SÄvÀl nybörjarlÀsarna som bokslukarna kastar sig över dessa skruvade, actionfyllda och lÀttlÀsta kapitelböcker - med sin mix av illustrerat Àventyr och glad dasshumor. HÀr ges lÀslust, sprÄkglÀdje och ett stort ordförrÄd till alla. Och lite sund skepsis mot auktoriteter pÄ köpet.

Handlingen kretsar kring George och Harold, tvÄ pÄhittiga och energiska tioÄringar. Ett av deras pÄhitt Àr deras tecknade serie om superhjÀlten Kapten Kalsong. Den Àlskas av skolkompisarna, medan lÀrarna med den elaka rektor Krupp i spetsen gör allt för att stoppa den förhatliga serien. Det mÀrkliga Àr att rektor Krupp inte har en aning om att han sjÀlv spelar seriens huvudroll! Under pÄverkan av killarnas hypnos förvandlas han stÀndigt till den coola hjÀlten Kapten Kalsong.

NĂ€r denna Ă„ttonde bok tar sin början har George och Harold hamnat i en misstĂ€nkt mĂ€rklig tvĂ€rtom-vĂ€rld, dĂ€r alla som brukar vara elaka har blivit goda och alla snĂ€lla har ersatts av onskefulla dubbelgĂ„ngare - till och med de sjĂ€lva och kapten Kalsong! Till slut lyckas de med en av geniet Melvin Sneelys uppfinningar ta sig tillbaka till sin egen vĂ€rld. Men deras onda dubbelgĂ„ngare har smugit ombord som fripassagerare! Till rĂ„ga pĂ„ allt, har dubbelgĂ„ngarna med sig Kapten Kalsongs onda tvilling Kapten Klantong! Det hela kommer förmodligen att sluta i katastrof...


Free Download "Kapten Kalsong och drabbningen med de diaboliska dubbelgÄngarna" PDF ePub Kindle